Tuesday, November 10, 2009

Anta Nenek pegi Mekah...


Hasya bersama Atuk & Nenek

it's have been a quite some time....this blog left unattended..tuan punya tanah da rase cam malas..sbb bengang x dpt browse EIB...bengong punya IT Dept..it's a blog...bkn ade bhn2 porno pn...oppppsss...jahat betul dieorg nih..ceh!!!

x per lah...ni nk post pasal Hasya (my lil princess yg masih lagi botak :))..anta nenek die pegi Mekah...mmg ramai org kt Kelana Jaya tuh..my parents flights supposed schedule on 29 October..and Tabung Haji just informed them via phone call...so my mum ask to postpone her flight..because she needs the official letter from Tabung Haji to apply for leaves..but then x de la kalut sgt..because my mum pun already packed some of her thing..


Hasya,mummy, aunties and Nenek

tp masa kt Kelana jaya, not even one of my mum's siblings turn up..can see from her face..look pretty sad, tp adik-beradik abah ramai la..yg dtg, x pelah mak Along doakan mak, abah & mak ngah di berikan kemudahan, kesihatan tubuh badan dan ketenangan masa menjalani ibadah kt sana........i'Allah..














Nenek, jgn susah ati tau...doakan Hasya ek, Hasya Sayang Nenek!!!

13 comments:

Khemy said...

saya hantar mak saya pergi mekah masa duduk bawah khemah ramai2 tu gelak2 lagi tapi bila mak dah masuk kat dalam masa nak check in bag beratur tu baru meraung...gagaga.tapi tu 2-3 tahun yg lepas...hehehe..

p/s: chumels la anak awak..botak pun botak la..asalkan tak banyak songeh..

Khemy said...

saya hantar mak saya pergi mekah masa duduk bawah khemah ramai2 tu gelak2 lagi tapi bila mak dah masuk kat dalam masa nak check in bag beratur tu baru meraung...gagaga.tapi tu 2-3 tahun yg lepas...hehehe..

p/s: chumels la anak awak..botak pun botak la..asalkan tak banyak songeh..

baincardin said...

chop! alamak...khemy dah terchop dulu...^_^'

sabar Jia,...ntah naper ntah IT blog EIB, mmg tak masuk akal langsung! ntah dia dengki ke apa ke...hamppeh tul kan?! huu...marah betul ni.

tu yg terpaksa guna broadband tu, dpt gak pi EIB. sib baik...nanti ko subscribe laa jia. senang ....takde kene block lagi nye...

baincardin said...

*blog=blocked

Aziha said...

hi khemy..mesti tgh sarat sgt2 ni kan...

tu lah pasal masa dok bawah khemah tu relax lagi...bile da masuk tu...x tahan sgt..nasib baik anak husband pegang..sempat gak mak tgok..pastu lambai..pasru terus sebak..hukhukhuk

aah..x byk songeh die..cume ari tu selsema..

Aziha said...

Bainnn..............

ko da ade broadband..boley la...eee..tension betul aku..mesti da byk ketinggalan nih..aarghhh geram 3 kali...

Khemy said...

eh..boleh ek pakai broadband sendiri dalam opis..laptop ek?

bain ko bagi la jia password broadband ko tu, dapat la dia masuk EIB..sharing is caring..kuang kuang kuang...

orang IT korang boleh gak terus block jer, orang IT aku siap tipon aku..."khamisah, what website is this? Can you please stop accessing the website because its non work related?" Boleh?? Tapi aku buat dek jer..eleh..bukan nak download apa apa pun..takkan access website EIB pun men-jamkan server dia..budus kan?? Sampai sekarang boleh jer....

nurulbalqis said...

Kak Jia.. Baby Kak Jia tu umur diaa berapa eyh?
Balqis nak tau je, hehehe..
Insyaallah, semoga selamat pergi and balik ;)

Aziha said...

khemy...tu lah aku tgh goda2 bain nih kasi pinjam jap modem die tuh..kuikuikui...

IT dept ko..lagi ngeri siot siap call lagi warning..sengal betul..ntahnyer kan..mcm la boley jamkan server depa tuh...bengong2..aku da sgt2 ketinggalan..nk gak beli broadband modem cam epol tuh..tp bile pk balik baik aku beli pampers Hasya..hahahah...bodo betui!!!!

:)

Aziha said...

hi Balqis :),

baby k.jia baru ari ni br 3 bulan, ari ni nak pi amik vaccination...yg 3 blnnyer...sebaya gaknyer ek ngan syabil..ek betul ke nama adik balqis tuh...betul kan?.. :)

nurulbalqis said...

Hehehehe.. Betul laa tu Syabil ;)
Owhh dah tiga bulan eyh?
Syabil baru sebulan lebih..
:) Tapi nampak macam dah besar..
Hu3..

Nessa said...

Hai Jia! :)

Wahhh, baby da besar... chomelnyer *nak cubit pipi*

Mak Jia pegi Mekah brapa lama? Sebulan ke?

Aziha said...

Hi Nessa... :)

tu la..pipi die cembam sgt2..chubby..errr..mummy die pn geram..

Mekah..lame jugak 45 days..they'll be back 15 Dec ni lah.. :)