Thursday, November 12, 2009

Stupid poem :)

Today we got briefing from the Finance Department...yg boley tahan boringgaknyer..because the presenter just read out the slide..which clearly we can read on our own...errrr :p

tgh2 rase nk ngantuk sgt2 tuh...tetiba cam best jer nk conteng2..tell u what my handwriting is getting from bad to worse..since came back from 'long-leaves'...

Anyway..nikmatilah tulisan/coretan ngantuk ku ini...hohoho..

Mengantuk itu indah
indah lagi bila dapat tido
Bila tido ada mimpi
Mimpi plak best²
Best² pun bukan yang basah

Kalau basah pun mimpi umah banjir (fikir lain la tuh!!)
Banjir kt Pantai Timur..apsal sampai KL?
KL mmg bandar yang cantik

Cantik² pun byk maksiat (cam kt tempat lain x de!!!)
maksiat kow² punyer...

Sambung balik..pas 10 minute sbb, cam tak abis je lagi taklimat nih...

kow²nyer seksi² awek
Awek KL memang seksi, aku bukan awek KL
Aku bukan awek sebab aku da jadi mummy kepada budak kecik Hasya namena
Hasya memang budak comei, comel cam mummy die (LOL!!!!!)...peeeeewiiittt
Mummy die kdg² giler sikit, yang banyak tu..sihat dan cemerlang..
Cemerlanglah ibu-bapa Malaysia..



Dah....tu jer.... :)kalau baca sampai abis nih...mmg saba la..baca mende ngarut nih..kikikiki

11 comments:

Emila Yusof said...

peeeeeeewit!!! mummy dia memang comel!!!

Aziha said...

Tq k.emi....windunyer kt k.emi....akhirnya dpt jugak browse EIB...peeewittt!!!!

Anonymous said...

Peewwiittt, auw auw auuuuooowwww.... Glamour & Fab... la mummy Hasya ni :-) Puisi ni patut di namakn 'Mummy ku yg hangat'....

baincardin said...

best Jia poem tu! classy+modern touched!^_^

*part mimpi basah tu aku x pikir bukan² tau..huhuu....

Aziha said...

Tq bain...hihihi...ntah la tetiba nk menconteng...sbb nk ilangkan ngantuk.. :)

eh, harap2 ko menang la ek..sbb nnt mesti nnt boley blanje ktrg 7 hari 7 malam....hohoho...

baincardin said...

tulaa jia, ngantuk gila taklimat smalam. aku nye presentation lagi hebat! ekekekekee....

*doa²kanlaa aku menang tempat pertama ye. heeee^_^ kalo aku menang tempat pertama je aku blanja ko 7 hari 7 malam! wakakakaka ^_^'

Nessa said...

Ish boleh tahan la karangan ko ni Jia... mengasyikkan! Aku enjoy je baca sampai abes! :D

Part mimpi basah i tringat I terkencing kat katil... sbb tengah mimpi buang air kecil, nah jadi betul! Buat malu I je! $#@@%^&***!!

baincardin said...

hehee...funny laa Nessa nih! ^_^'

*mesti time tu terasa betul² nikmat ketika tidur kan? ekekekeke...^_^

jgn marah ye Nessa...gurau di pagi Jumaat.....:)

athirahtaha@athe_athirah said...

wahahaahh...
apela long..
ni kalo A samad said bace ni..
mau istighfar panjang die..
tiga ari 3mlm xabis..
uhuhuhu..
nwy bkat terendam yg msh blm telambat nk dijemurkan..hahaha(^^,)

Aziha said...

Nessa... :)

heheheh..terkencing dlm seluar....klaka..ko lagi kelakar la.. :)

mesti tahan2 sbb malas nk bgn..esok kene jemur tilam...skang da ade febreeze senang sikit...hihihi :)

Aziha said...

poodah..kak chik chak..:)

tu lah..nasib baik bapak A Samad Said bukan peminat blog along (hohohoho!!!)

kalau nak memang menangis die... :)