Friday, October 09, 2009

Raya yang bermakna... :)

happy family... :)

Raya ni Raya yg paling best sebab raya bertiga..ade org baru dlm keluarga kecil kitaorg..me, hubby & Hasya muah2...

Babah belanja baju raya..that gown was bit big for her..tp x kesah la...teka Hasya tgh wat ape? kikikiki...

Tok ngan Nenek...tq Nenek sbb jaga hasya masa mummy tido..kuikuikui :)

Hasya & Atok Perak, cam serupa kn... :)

Hasya & Opah ... (pandainye anak aku posing :))

14 comments:

Nessa said...

Wah, Jia... you so selim oredi. Syabas! :)

Eh, did you get my card? Hari tu I antar kat your kampung punya address, Emila yang bagi. Harap2 dapat la.

Aziha said...

Ihiks..selim ker..dlm gamba mmg la..tp kalau i keje skang..byk baju x leh pakai lagi..

OMG! forgot to mention, actually that was the 1st thing i want to tell u...sorry...yes..i did receive ur card..so nice of u.. :) muah2

green colour my fave...:)

Marvic said...

comel nyer si Hasya tu..pandai plak posing..hehehe

iYda Juhar said...

hai Hasya.. ini auntie iyda nih.. ehheheh ;)


Jia, congrats to u and ur famili. hehhe

dah lame Jia tak update blog. huhu

yoon see said...

Hello Jia,
Sorry long time never drop by.
Wow! Your daugther is so cute.
Congrats to you Jia:)

Aziha said...

hi Marvic :)

Tenkiu...ihiks, tu lah pasal agaknyer da byk sgt org snap2 die pn da pandai dah..pose..

Aziha said...

hi Yoon see...

TQ...tu lah i pn da lame x update my blog..

da lame jugak x lawat blog org lain nih..

Aziha said...

hi auntie iyda..comei lote.. :)

TQ...aah.mmg da lame pn x update..org da mcm2 development dah.. :)

Aziha said...

anyway iyda...comel la.gamba yg baru nih...nk kene mintak k.emi buat gak lah... :)

Emila Yusof said...

Jiaaaaaaa! Dah balik!! Akak ada beli hadiah untuk baby tapi tak hantar-hantar pun! Lagipun nak hantar sendiri dan nak jumpa Jia!! Next week akak jumpa Jia boleh? Maybe Monday ke, kita ajak Bain sekali pi lunch! ok tak?

baincardin said...

waaah!!!! jia!!!!~~

bestnya beraya bertiga! ^_^ bila pulang ltat? semua staff tabung rindu kt ko! ^_^

baincardin said...

yay! kak Emi! kita pi lunch sama ye..yayyay!!!~ ^_^

iYda Juhar said...

nak itot juge.. hhhehe

nurulbalqis said...

Kak Jia!! Lamenyaa tade borak dengan akak ;D Hehehe..
Comelnyaa baby akak! Mata diaa besar laa! ;)
Umur baby akak sekarang dah berapa eyh? Sukaa tengok diaa pakai baju tu, walaupun agak besar untuk diaa.. Hehehe..
Nanti kirim salam kat baby akak tau! Hu3.. Btw, congrats kak!