Saturday, February 14, 2009

illah's new born :)

Pada hari Wedding Bob @ Besut tu...our fren Illah...da selamat melahirkan baby girl yg comel....this is her second baby..dapat sepasang da...yang sulung name lelaki, Adam...masa pegi visit die last 2 weeks...baby x de name lagi..skang may be abah die (tawfiq) da kasi nama da... :))

Supposed we all plan nk pegi Wedding Bob sama-sama, tp da really close ngan EDD (expected delivery date) die, but then it was so happen bersalin on the day uncle Bobnyer Wedding..mesti Bob & illah igt tarikh nih..26 Januari 2009. to Illah & Tawfiq semoga kehadiran org baru dalam kehidupan u all akan membawa lebih banyak lagi keceriaan, kebahagiaan and lot..lots of Barakah I'Allah...happy for u both..nnt auntie jia balik temerloh..kiter jumper ok baby... :))

5 comments:

yun said...

wah, comeynyer budak tuh..amik berkat bie...hubby ko pun cam dah biase jer pegang budak kan..pasni jg baby sendiri laks...ko pun dah cubby tu bie..eheehehe...

baincardin said...

tak lama lagi jadi ibu la tu.....^_^

Aziha said...

aah...cute kan..da ade name sah..Mariam Zahra..nice name kan.. :), tu la..aku da cubby siot..perut aku besar la..sume org cakap cam tu..eh..aku nk comment dlm blog ko susah la..kene subscribe pe ntah..leceh arr yun...

Makoy said...

hi there! This is Makoy of the Certified Pinoy Blogger. I am inviting you to join The Big Mak Contest with $200 cash prize! Aside from the cash prize, I am giving away 108K EC, ad spots, domain, hosting and a special prize. Visit http://www.makoyskie.com/2009/02/join-big-mak-blog-contest.html for more details. I hope you can join! thanks!

dgreatmid said...

huhuhhh...welcome to the club..tapi bukan utk clubin muah..muha..