Wednesday, December 23, 2009

Lagi.....tentang kebahgiaan ku... :)


Dia sudah 4 bulan...da mula meniarap skill terbaru dia..tp boley pusing...tertungkup..pastu da tak tahu nk buat ape dah...agak2 da penat kuis2 tilam...kaki da jongket2 penat...nangis la pulak...waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....tp nangis pn comel...aku gelak je..kikikiki

air liur ...dont mention..cam air paip...agak2 nk tadah je bekas (kejam..mummy memang kejam..hoho :)).. yang paling x tahan tuh..siap sembur2..purrrrr..purrrrrr...kalau siti hajar tengok die bubbling mesti impress punyer lah...*senyum kambing* , ade lagi suke sangat masuk kan jari die dlm mulut..pastu isap..srottt..srottt...sedap sangat bunyiknyer...ni baru pas kasi susu nih, pegang tangan kanan, die masuk kiri, pegang kiri masuk kanan...tp

nenek kate:" org masuk jari dlm mulut nih..budak baik..mmmm" .....
mummy kate: YE KE!?,

pastu..hihi..Hasya suke kentut...pagi tadi siap senget kaki, alih butt die sikit pastu kasi kentut (pass gasses/fart) panjang punyer...adoiiiii...anak dara mummy nih...belum campur kalau die kentut bau telur tuh...hihihihi...kelaka betul (kalau jalan2 die malu nk poo kt umah org...adoiiiii... :))

inilah permata hati mummy...memelukmu adalah satu kenyamanan yang hanya Tuhan yang tahu.....Alhamdulillah.......

*Cak!!!!!...saya da pandai meniarap....oyay!..oyay!*

11 comments:

T.H said...

so cute, so fast 4 mths already

T.H said...

fully bf?

nurulbalqis said...

Comelnyaa comelnya comelnyaa! Geram laa tengok ;D
Untung Kak Jia dapat baby comel sangat sangat macam Hasyaa :D Hik3..
Btw, kirim ciuman dari Balqis untuk Hasyaa! Geram je dengan pipi gebu dia tu =)

Aziha said...

TH...... :)

ya..she is 4 months alredi...not even realise the times flied...

Aziha said...

no lah..x fully bf...only at night she got my milk..

she is growing, her appetite so big now...mummy can't cope .. :) need help from Mamex Gold..hihih..

Aziha said...

Balqis....muah..muah..

tu lah masa pregnant dulu suke sgt kt mata bulat Balqis tuh..ni Hasya pun mata bulat...
:)))

maznie zain said...

ala tomel2 anak mummy ni!!!
tp baju die mcm dlm cite star wars....hehe.

Aziha said...

oit...da ade blog..ker..cik Maznie...

Hasya: baju kiter cam dlm star wars ker? mane ade auntie...tu baju ijau ade hood tu babah beli tau...auntie bile nk kasi hasya "kawan" :)

Nessa said...

Hallo Jia! Hepi new year 2010 :D

Hasya is sooooo adorabel... booolatnyer mata... ikut sapa tu ye?? :D

cepatnya masa berlalu kan... tak lama lagi Hasya akan berlari-lari... penat tu nak kejar.. hehe

Spiffy said...

Adui, comel nyer dia :D

Emila Yusof said...

alalalalalala comelnya hasya!!!